Logo in hout

Een logo frezen in hout? Of een logo inleggen met een andere houtsoort? Of toch liever een logo ingieten met epoxy? Bij Freezut is écht alles mogelijk!

Logo frezen in hout

Met onze CNC Portaalfrees kunnen wij iedere tekst of logo in hout frezen. Allereerst zetten wij een logo of tekst om in een speciaal bestand dat de freesmachine kan lezen. Vervolgens drukken we op de knop en gaat de frees aan de slag. We hebben verschillende soorten freesjes in diverse vormen en groottes, waardoor we ieder ontwerp tot een schitterend eindresultaat kunnen volbrengen.

Logo inleggen met andere houtsoort

Hoe gaaf is het om een logo meer kleur te geven zonder verf te gebruiken? Door een houten object met een andere houtsoort in te leggen krijgt een logo een kleurrijk, maar toch naturel effect. Kijk maar een naar de voorbeelden hieronder en oordeel zelf.

Logo in hout gieten met epoxy

Naast frezen kun je er in de afwerking voor kiezen om holle vormen in te gieten met epoxyhars. Alle kleuren van de regenboog zijn mogelijk. Epoxy is sterk en gaat levenslang mee. Het geeft een prachtig effect in bijvoorbeeld tafels en borrelplanken.

Benieuwd?

Zelf een goed idee? Neem snel contact op met Freezut, dan gaan wij als de sodemieter voor je aan de slag.