Frezen en logo ingieten in een tafel

Een logo of naam frezen in een tafel. Of een logo in kleur ingieten met epoxy in een tafelblad. Bij Freezut is alles maatwerk, dus alles kan helemaal aangepast worden naar persoonlijke smaak. Hieronder is in stappen te zien hoe een tafel met logo tot stand komt.

Hoe frees je een logo in een tafel?

Allereerst wordt een plank netjes afgevlakt met een CNC-portaalfrees. Diezelfde frees zet vervolgens het logo in de plank. Om een blad te maken worden verschillende planken met elkaar verlijmd. Daarna volgt het ingieten van het logo met epoxy. Om een strakke afwerking te krijgen wordt het blad in zijn geheel ietsjes afgefreesd. Dat zorgt ervoor dat de epoxy strak in de vorm van het logo zit. De finishing touch is het aflakken van het tafelblad en het monteren van het onderstel. Het resultaat: een unieke tafel met ingegoten logo, helemaal op maat gemaakt.

Ook een logo in een tafel laten frezen?

Wil je zelf een logo in een tafel laten frezen? Of een logo laten ingieten met epoxy? Dan ben je bij Freezut aan het goede adres. Eigenlijk is alles mogelijk: van alle kleuren epoxy, tot LED-lichteffecten tot een zelfgekozen vorm voor het blad. Wij maken de bladen namelijk compleet op maat. Toch is het ook mogelijk om zelf een tafelblad aan te leveren. Benieuwd naar mogelijkheden? Neem dan snel verblijvend contact met ons op.