Hakblok voor in de keuken

Even aandacht voor de keukenprins(es)

Sta je graag in de keuken? Ben jij degene die thuis altijd het vlees snijdt en er iedere dag weer een sterrenmaaltijd van weet te maken? Dan verdien jij ook wel een beetje aandacht. Wat dacht je van een snijplank of hakblok met een persoonlijke touch?

Snijplank of hakblok met eigen naam, tekst of logo

Bij Freezut maken we snijplanken en hakblokken van het mooiste hout, helemaal op maat. Zo kun je zelf de lengte en dikte bepalen, maar ook het soort hout en de positie van de naam, de tekst of het logo. Heb je al een mooie snijplank, maar wil je die net dat beetje extra geven? Ook dan ben je bij Freezut aan het juiste adres. Ook bestaande snijplanken kunnen wij graveren en eventueel van look laten veranderen.

Een houten hakblok van Freezut kenmerkt zich door zijn unieke design gecombineerd met een top kwaliteit afwerking. De hakblokken worden met de hand gemaakt van de meest exclusieve houtsoorten.

Klinkt inderdaad leuk als een cadeautje voor iemand die graag kookt (zomaar een gratis tip). Dus enthousiast geworden? Of toch nog wat vragen? Neem gerust contact met ons op of laat je terug bellen. Uiteraard zit je nergens meteen aan vast. We bespreken jouw idee, kijken naar de prijs en mogen dan hopelijk zo snel mogelijk voor je aan de slag.